Inicio > Fumigaciones > FUMIGACIÓN 6 de Octubre de 2009

FUMIGACIÓN 6 de Octubre de 2009


Siguen con intensas fumigaciones para erradicar las posibilidades de lluvia ya que un nuevo frente se acerca a España, a pesar que intenten desplazarlo hacía Norte de su recorrido natural, se observan ángulos rectos, antinaturales causados mediante electromagnetismo.

Fumigaciones desde la Plaça dels Màrtirs de Vic

Desde la Plaça Major de Vic

Durante la mañana

Anuncios
 1. Manel Dot
  octubre 8, 2009 en 9:12 pm

  Que no son fumigacions , son deixans dels avions amb poques paraules es un nuvol alt, pot estar cuntaminat aixo si, pero es un nuvol format pel cuntrast de la calor que despren el tup de escapamen del avio i la temperatura freda que hi ha en alçada.Aixó mateix pero amb mes petit si trobarà si obre un conjalador, el cambi de temperatura forma un nuvol prim, surt una especie de fum del congelador aixo es el mateix proces que el de l’avió, pero mes feble. LAS FOTOS QUE MOSTRE DE VIC, MOL MAQUES PERO NO SON AVIONETES SON AVIONS.

  • octubre 9, 2009 en 8:37 am

   Qui ha parlat d’avionetes? 😀 Ja l’hem sentit masses vegades aquesta teoria … Si fossin avions comercials perquè no volen a 14.000 m d’alçada? o els veus obrint i tancant la dispersió de les substàncies que fumiguen? o com pot ser que dos avions volant a la mateixa alçada, un deixi rastre i l’altre no? Jo els veig cada dia que passen a simple vista i els veig perfectament distingint-ne fins i tot els colors de la cua i les ales. A més, aquest núvol alt que dius, si es un núvol prim format només per condensació, com és que es forma a uns 3.000 m d’alçada aproximadament just per sobre els cúmuls naturals i els hi absorbeix la humitat des de sobre, fet que fa que els cúmuls naturals també es transformin en núvols prims i difuminats, qualsevol que miri el cel i s’hi fixi una mica de segur que se’n donarà compte, fins i tot es pot veure des de les imatges satèl·lit de sat.24.

 1. No trackbacks yet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: